Jardi Comunitari a Les Corts

Els anys passen i el temps no perdona. Les goteres que produïa aquest espai a l’aparcament sobre el que es situava van propiciar l’aixecament de tot el jardi, a la vegada que es veia com una oportunitat per renovar-lo.

L’actuació gestiona les relacions entre l’accés general de vianants a l’edifici i els usuaris de la piscina mitjançant un petit desnivell en forma de banc i vegetació, que filtra les vistes entre ambdues menes d’usuaris. Técnicament, en tenir l’aparcament situat a sota, la solució és literalment una coberta verda enmig de la ciutat. L’atenció al detall, ja sigui ens elements construïts, vegetació o la il·luminació, ha sigut important a l’hora d’enfocar una proposta adequada pels usuaris  que revaloritzi a la vegada el conjunt de la finca.

 

 

ESTAT

Obra finalitzada

 

SITUACIÓ

Barcelona

 

AUTOR

Obra propia

 

CLIENT

Comunitat de propietaris

 

FOTOGRAFIES

Didac Guxens